Sökområde Gävle Gävleborg Sverige

Spolning Gävle

Spolning i Gävle - VVSteknik.net. Har du problem med att vattnet inte rinner ordentligt, bubblar det och luktar illa från kök och wc, då är det dags för en underhållsspolning. VVSteknik jobbar både förebyggande och avhjälpande när det gäller stamrensning med felsökning, åtgärdsförslag och underhållsspolning.

Spolning Gävle | VVSteknik.net

VVSteknik.net

Underhållsspolning

Har du problem med att vattnet inte rinner ordentligt, bubblar det och luktar illa från kök och wc, då är det dags för en underhållsspolning.
VVSteknik jobbar både förebyggande och avhjälpande när det gäller stamrensning med felsökning, åtgärdsförslag och underhållsspolning.
Underhållsspolning utförs för att minska risken för stopp som kan medföra vattenskador men även för att förlänga livslängden på avloppssystemen.
Löpande underhåll skapar ett avloppsnät som fungerar, ger trygghet i användandet, samt är ekonomiskt och miljömässigt hållbart.
En rekommenderad intervall för underhållsspolning i flerfamiljshus är 2-5 år och i villa/radhus 5-10 år.

Spolning avloppet

Avloppsspolning sker idag huvudsakligen med högtrycksspolning. För att få bort allt fett från framför allt köksstammar använder vi oss av hetvatten, producerat i våra bilar med en hetvattenpanna.
Vid stopp i avloppet inne i lägenheten eller villan undersöker vi först med kamera för att se vart stoppet sitter för att se lämplig åtgärd. Efter stoppet är borta så kontrollerar vi alltid med kamera att ledningen är ren från stopp och att rören är intakt.
Om vi konstaterar att ledningarna är dåliga ger vi förslag på åtgärder. Alla dåliga rör behöver inte bytas och det finns idag olika metoder för att renovera rören utan att dina golv behöver sågas upp. läs mer om renovering av rör
Vi jobbar åt alla typ av kunder kommunalt, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och även åt privatpersoner som har problem med avloppet.

Kanalvägen 3, 803 09 Gävle

Tel. 026-63 55 00

Info@vvsteknikgavledala.se

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information